Moorfield Nanotechnology

PVD - PHYSICAL VAPOUR DEPOSITION

Sisteme configurate complet pentru toate tehnicile PVD

Produsele oferite de noi sunt flexibile, modulare si pot fi utilizare pentru cercetare de inalta performanta si productie pilot la scara redusa.

Avem mai multe platforme disponibile, in general in functie de dimensiunea camerei de depunere.

MINILAB 026

MiniLab 026 sunt evaporatoare ultra-compacte, de tip stand-alone, pentru evaporarea de mteale, dielectrici si / sau organice (OLED/PLED).

MINILAB 060

Poate fi configurat de la un sistem de evaporare termica complet manual la un sistem multi-tehnica automatizat complet, flexibil si modular.

MINILAB 080

Cu distanta de aruncare mare, MiniaLab 080 este ideal pentru e-beam si LTE. Exista si posibilitaatea de montare de camere load-lock.

MINILAB 090

MiniLab 090 sunt compatibile GloveBox pentru aplicatii sensibile la atmosfera, au distanta de aruncare mare, ideale pentru e-beam si LTE.

MINILAB 125

MiniLab 125 este foarte util pentru productie la scara mica si cercetare. Camera in forma D cu incarcare frontala este incalzita-racita cu apa si permite cicluri foarte rapide de evaporare sau schimbare a surselor. Se poate livra cu Load-Lock.

NANOPVD

T15A

Sistem benchtop pentru evaporare organice si metale: ideal pentru OLED, OPV si OFET.

S10A-WA

nanoPVD-S10A permite magnetron sputtering RF si DC de inalta performaanta intr-un format compact. Configuratia Wide extinde capacitatea pana la substraturi de 8 inch.

S10A

Benchtop, la cheie -  pentru magnetron sputtering RF si DC de inalta performanta. Compact ca un sputter coater pentru microscopie electronica, insa cu rezultate pentru cercetare.

ENTRY LEVEL PVD

M307

Evaporare termica la buget redus.

M307

  • NanoSystems MC
  • NanoSystems MC

NANOSYSTEMS MC

Adresa

 

office@nanosystems.ro

Galaxiei nr. 1, Magurele - Ilfov, Romania

Contact

0732 518 454

031 426 11 26

©2021 BY NANOSYSTEMS MC