CINE SUNTEM

Profesionisti cu ani de experienta in domeniu

Echipa are o experienta totala de peste 10 ani in domeniul furnizarii de echipamente de cercetare pentru aplicatii in nanotehnologie. In decursul anilor noi am contribuit la introducerea pe piata romaneasca a unor producatori de renume mondial, am contribuit la conceperea si implementarea unor solutii unice in lume pentru clientii nostri si am sprijinit dezvoltarea pietei prin oferirea de solutii complete: imagistica, analiza, pregatire probe.

 

NanoSystems MC este un proiect nou pe piata romaneasca si isi propune sa devina partenerul de incredere pentru echipamentele de cercetare in domeniul nanotehnologiei. NanoSystems MC este dedicata in intregime si exclusiv produselor destinate cercetarii in nanotehnologie.

 

Chiar de la prima solicitare de oferta se intra in contact direct cu inginerii care instaleaza si fac training pentru produsele comercializate astfel incat sa reusim impreuna gasirea unei solutii complete si adecvate necesitatilor chiar de la inceput. Aceste solutii vor fi oferite si implementate impreuna cu producatorii cu care lucram, producatori de talie mondiala fiecare in domeniul sau.

 

Directiile avute in vedere sunt

 

Microscopie: SEM, FIB-SEM si accesorii precum EDS si altele, inclusiv gama completa de instrumente de pregatire a probelor; Microscopie Optica Interferentiala.

 

Depunerea de filme subtiri: PVD (magnetron, e-beam, thermal), CVD, PE-CVD etc.

 

Camere curate modulare: solutii integrate impreuna cu partenerii nostri - camere curate modulare si accesorii, consumabile, consultanta permanenta cu privire la operare si programul de mentenanta.

Va invitam de asemenea sa vizitati si primul website dedicat consumabilelor pentru camere curate din Romania. Contactati-ne pentru CONTUL DE ACCES.